2017-01-12 12:46:59
Φωτογραφία για Αρκτικό τοπίο η Καρδίτσα - Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία σε όλο το νομό
Αρκτικό τοπίο θύμιζε το πρωί της Πέμπτης (12/1) η Καρδίτσα, καθώς από πέρα από το κατάλευκο του χιονιού είχαμε και ένα πέπλο ομίχλης που την σκέπαζε μέχρι τις 9 περίπου το πρωί Από κει και πέρα βγήκε ο ήλιος και πραγματικά η πόλη έλαμψε. Αυτό είναι το αισθητικό κομμάτι της κατάστασης και ήταν πραγματικά εξαιρετικό, πόσο μάλλον αν κάποιος είχε το χρόνο, το κουράγιο και την αντοχή στο κρύο, να κάνει μια βόλτα στο Παυσίλυπο που ήταν μαγευτικό.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που είναι αυτή των δυσκολιών που αντιμετώπισαν και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι Καρδιτσιώτες, οι οποίες, παρά την βελτίωση από πλευράς φαινομένων, παρέμειναν πολλές και έντονες.

Με την θερμοκρασία όλο το βράδυ αλλά και τουλάχιστον μέχρι τις 9 το πρωί να είναι από -4 έως -10, η ποσότητα χιονιού που είχε πέσει πάγωσε και πραγματικά ή πόλη ήταν στην κατάψυξη. Βεβαίως με τον καιρό καθαρό δίνεται η ευκαιρία στις αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν σε καθαρισμούς και ρίψη αλατιού που είναι η μοναδική λύση για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που προκύπτουν.

Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από το πρωινό της Πέμπτης στην Καρδίτσα:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ