2017-01-13 11:57:25
Φωτογραφία για 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις αποτοξινωτική δίαιτα
Ένα υγιές σώμα αποβάλλει πιο εύκολα τις τοξίνες

Οι αποτοξινωτικές δίαιτες ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην άμεση αποβολή των τοξινών. Αρχικά τοξίνη ίσον οτιδήποτε έχει συσσωρευτεί στον οργανισμό μας σε μεγαλύτερη ποσότητα απ' αυτή που έχουμε ανάγκη. Ωστόσο η δίαιτα με τους χυμούς δεν είναι η λύση. Αν έχεις συνηθίσει το σώμα σου σε μία σωστή διατροφή και μερικές μέρες ξεφύγεις, το σώμα αντιλαμβάνεται τη διαφορά και αποβάλλει τα μη απαραίτητα μέσω του νεφρού, του συκωτιού και του παχέως εντέρου. Μείωσε τη ζάχαρη, τα λίπη και τις θερμίδες κι άσε τον οργανισμό σου να κάνει τη δουλειά του, χωρίς πίεση και σπασμωδικές λύσεις.

Οι περισσότερες detox δίαιτες είναι εξαιρετικά χαμηλές σε πρωτεΐνη

Έξι ποτήρια πράσινου χυμού με διάφορα συστατικά θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος κι αναπόφευκτα στο τέλος της δίαιτας το φούσκωμα θα έχει φύγει. Στην πραγματικότητα, όμως, όλο αυτό θα έχει κάνει πολύ κακό στους μυς σου, οι οποίοι θα ΄χουν λιμοκτονήσει- μαζί με σένα- λόγω της έλλειψης πρωτεΐνης. Για να σου το πω αλλιώς, μπορεί να χάσεις υγρά και να αποδυναμώσεις το μυικό σου βάρος, όχι τόσο λίπος.


Είναι φαύλος κύκλος

Γιατί όταν θα τελειώσει αυτό το βασανιστήριο, θα πεινάς. Κι επειδή θα έχεις στερηθεί ό,τι τρώγεται, δύσκολα θα συγκρατηθείς και δεν θα ανταμείψεις τον εαυτό σου με κάτι πολύ "βρώμικο" και λιπαρό. Και μετά πάλι αποτοξίνωση. Και πάλι τα ίδια. Γιατί να τσακίσεις έτσι το μεταβολισμό σου; Κράτα μια ισορροπία, μείωσε τους λευκούς υδατάνθρακες, τη ζάχαρη, αύξησε το νερό, βάλε στη διατροφή σου το γιαούρτι και θα δεις αποτελέσματα. Ίσως όχι τόσο σύντομα όσο με μια detox απεργία πείνας 3 ημερών, αλλά πιο σίγουρα και κυρίως πιο υγιεινά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ