2017-01-13 21:51:17
Φωτογραφία για Καρδίτσα: Κουβαλούν με τα χέρια δοχεία με νερό για να ξεδιψάσουν τα ζώα αφού όλα έχουν γίνει πάγος [video]
Η παρατεταμένη χιονόπτωση και το πολικό ψύχος που επικρατεί σε πολλές περιοχές της χώρας δυσκολεύει – συχνά αφάνταστα – την ζωή ανθρώπων και ζώων. Τα ζώα – θύματα, εξαιτίας του παγετού, είναι συχνά αφανή και οι συνάνθρωποι μας που φροντίζουν και αδέσποτα απαιτείται να καταβάλουν πολύ περισσότερο κόπο για να τα προσεγγίσουν, να τα ταΐσουν, να τα ποτίσουν και να τα κρατήσουν ζεστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μέλη του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» που προχθες για να προσεγγίσουν τον χώρο φιλοξενίας των σκυλιών τα οποία έχουν υπό την αιγίδα τους χρειάστηκε να κουβαλήσουν στα χέρια τα μπιτόνια με το ζεστό νερό.

Τρεις γυναίκες, η Ερμιόνη Γιαννακού, η Κατερίνα Γκανάτσιου και η Χαρούλα Πανταζή όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο περπάτησαν για περίπου τρία χιλιόμετρα κρατώντας στα χέρια τους η κάθε μια από τρία πεντόλιτρα με νερό για να πιούν τα 60 σκυλιά, τα οποία φιλοξενούν, περπατώντας μέσα στο χιόνι που έφτανε τα 45 εκατοστά σε ύψος.

Όπως εξήγησε η κα Γιαννακού στο www.zoosos.gr αυτό το κάνουμε κάθε μέρα καθώς τα αυτοκίνητα μας δεν μπορούν να πλησιάσουν στο σημείο όπου βρίσκεται ο χώρος φιλοξενίας των ζώων, τα οποία έχουν αναλάβει.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ