2017-01-14 13:00:19
Φωτογραφία για Χωρίς ελέγχους αντιντόπινγκ τα παιχνίδια της Super League
Εδώ και αρκετό καιρό σε πολλά παιχνίδια της Super League και πιο συγκεκριμένα σε αυτά που διεξάγονται εκτός Αθηνών, δεν γίνονται έλεγχοι αντιντόπινγκ με αποτέλεσμα πολλές από τις ομάδες του πρωταθλήματος να έχουν εκφράσει τους προβληματισμούς τους. Η Λίγκα, από την πλευρά της, δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΕΣΚΑΝ, περιμένοντας πως το ζήτημα θα λυθεί σύντομα.

Πάντως, η φημολογία περί οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει το Εθνικό Συμβούλιο και γι' αυτό υπάρχει το πρόβλημα με την έλλειψη δειγματοληπτών για να καλύπτουν όλα τα παιχνίδια της Super League φαίνεται πως δεν υφίσταται, ενώ όπως έγινε ξεκάθαρο από την πλευρά του ΕΣΚΑΝ, τα έξοδα καλύπτονται από τις οικίες ομοσπονδίες, άρα στην προκειμένη περίπτωση από τον συνεταιρισμό. Μπορεί για τον ΕΣΚΑΝ να μην είναι τόσο σημαντικό να γίνονται έλεγχοι αντιντόπινγκ κοντρόλ μετά το τέλος των ποδοσφαιρικών αγώνων, όσο να γίνονται σε άλλα χρονικά διαστήματα (για να το πούμε πιο απλά, να διεξάγονται έλεγχοι εκεί που δεν το περιμένουν οι ομάδες), παραμένει πρόβλημα το γεγονός πως αυτή τη στιγμή γίνονται παιχνίδια και σε πολλά από αυτά δεν πραγματοποιούνται έλεγχοι
. Πολλοί σύλλογοι γκρινιάζουν αν και ακόμα δεν το έχουν κάνει σε επίσημη μορφή την ώρα που ο ΕΣΚΑΝ ζητά υπομονή μέχρι να κλείσει αυτό το διοικητικό κενό και να αναλάβει φουλ δράση το νέο διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, το νέο προεδρείο του ΕΣΚΑΝ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηρό και θα προσπαθήσει να πολεμήσει εντόνως το ντόπινγκ στην Ελλάδα σε όλα τα σπορ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ