2017-01-16 15:25:07
Φωτογραφία για Άδωνις στην Πάτρα: Επιστρέφει το σενάριο της δραχμής - Πρέπει να φύγουν
Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Εκτιμώντας την εξέλιξη των πραγμάτων γύρω από την αξιολόγηση και τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις, είπε ότι "η χώρα επιστρέφει στο σενάριο της δραχμής, κάτι που οφείλεται στα όσα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου έχουν υπογράψει".

Για τις εκκρεμότητες με τους δανειστές και το ΔΝΤ, ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε πως "κάθε μέρα που περνά και δεν υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, ο λογαριασμός για τη χώρα μεγαλώνει".

Και κατέληξε:"Αυτοί που σήμερα κυβερνούν,πρέπει να φύγουν σύντομα", επαναφέροντας το πάγιο αίτημα της Ν.Δ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Στην εκδήλωση,χαρακτηρίστηκε από την πολύ μεγάλη συμμετοχή, παλμό και ενθουσιασμό του κόσμου.

Και σε αυτή την εκδήλωση παρών ήταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας.


ΤΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΠΕ

Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές επανέλαβε σήμερα από την Πάτρα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του σε εκδήλωση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ο τόπος δεν έχει χρόνο για χάσιμο και υπογράμμισε: «Φυσικά και ζητάμε εκλογές. Μακάρι σήμερα να ήταν μια προεκλογική συγκέντρωση και όχι μια εκδήλωση κοπής πίτας». Και συμπλήρωσε: «Δεν ζητάμε εκλογές γιατί αδημονούμε να γυρίσουμε στις καρέκλες όπως ψευδώς λένε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».

Αιτιολογώντας το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Όσο μένει ο κ. Τσίπρας στην εξουσία η Ελλάδα χάνει χρόνο. Πρέπει ο κ. Τσίπρας να φύγει από την πρωθυπουργία όσο γίνεται γρηγορότερα. Γι' αυτό ζητάμε εθνικές εκλογές. Δεν ζητάμε για να γυρίσουμε στην καρέκλα. Ζητάμε, διότι σε λίγο δεν θα υπάρχει χρόνος για να κάνουμε αυτά που πρέπει».

Αναφερόμενος μάλιστα σε σενάρια που αφορούν στο ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, χαρακτήρισε μια τέτοια προοπτική καταστροφική για τη χώρα και τους πολίτες μας.

Ο κ. Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πάντα με όρους εθνικής ευθύνης αντιμετώπιζε τις κρίσιμες στιγμές του τόπου και δεσμευόμαστε ότι αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον».

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη. «Ο κ. Φώτης Κουβέλης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι κάνει μηδενιστική αντιπολίτευση και ότι οι εκλογές δεν πρέπει να συμβούν γιατί θα βλάψουν τον τόπο, διότι ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Προσέξτε, αυτό το είπε ο κ. Φώτης Κουβέλης που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά τον Δεκέμβριο του '14 και έφερε αυτούς του άχρηστους στην εξουσία».

Στην εκδήλωση παρέστη και ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, τον οποίο καλωσόρισε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς και πρώην υπουργοί, βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ