2017-01-16 19:54:09
Φωτογραφία για Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για την απόφαση του ΚΥΣΕΑ
Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 το ΚΥΣΕΑ υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποφάσισε τα εξής:

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ παραμένει ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΣ τοποθετείται ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μέχρι σήμερα Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC GR.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΑ τοποθετείται ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου μέχρι σήμερα Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ τοποθετείται ο Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, μέχρι σήμερα διοικητής ΣΕΘΑ.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Στρατηγού εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Πτεράρχου εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΑ.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ   κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Ναυάρχου εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΝ.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ