2017-01-17 13:51:06
Φωτογραφία για Ψάρι από…χρυσό! Στην Κίνα δίνουν 60.000 δολάρια για να το αγοράσουν
Το τοτοάμπα είναι ένα σαρκοφάγο ψάρι που ζει τον Κόλπο του Μεξικό. Μπορεί να φτάσει μέχρι τα δυο μέτρα και μπορεί να ζήσει περισσότερα από 20 χρόνια. Το ποσό που πωλείται το ψάρι αυτό στη μαύρη αγορά της Κίνας, είναι πραγματικά ασύλληπτο.

Σύμφωνα με το RT το ψάρι αυτό μπορεί να φθάσει να πωλείται μέχρι και 60.000 δολάρια στη μαύρη αγορά της Κίνας καθότι οι Κινέζοι θεωρούν πως έχει σημαντικές αφροδισιακές, φαρμακευτικές και αναζωγοποιητικές ιδιότητες.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως οι Κινέζοι από αρχαιοτάτων χρονών, έβαζαν στα φαγητά τους διάφορα είδη ψαριών τα οποία θεωρούνταν πως ήτα αφροδισιακά και μπορούσαν να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την υγεία τους.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ένα ψάρι μπορεί να ξεκινήσει να πωλείται από τα 500 ή τα 2,500 δολάρια και πολλές φορές οι μεγάλες ποσότητες μπορούν να φτάσουν στο εξωφρενικό ποσό των 60.000 δολαρίων.

Από την πλευρά τους οι οικολογικές οργανώσεις καλούν να σταματούν την αλιεία του συγκεκριμένου ψαριού καθότι απειλείται με εξαφάνιση εξαιτίας της υπεραλιείας.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ