2017-01-17 18:37:12
Φωτογραφία για Νίκος Μαστοράκης: Όλη η αλήθεια για την μήνυση των 24.000 ευρώ στην Ελένη Μενεγάκη
Αίσθηση προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες η απόφαση του Νίκου Μαστοράκη να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον της Ελένης Μενεγάκη, δημοσιογράφων της εκπομπής της και του Alpha, ζητώντας το ποσό των 24.000 ευρώ.

Αφορμή για να κινηθεί δικαστικά ο σκηνοθέτης στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Ελένη, το οποίο περιείχε απόσπασμα από συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό και την εκπομπή Σήμερα, το 1969, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου στο οποίο η θρυλική ηθοποιός έφερε τον κόσμο τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

«Εάν κανείς πιστεύει τα tabloids, τότε θα πιστέψει ότι τράβηξα την Μενεγάκη στα δικαστήρια», ανέφερε, στο Όλα Ξεκόλλα, ο Νίκος Μαστοράκης και συνέχισε: «η ιστορία είναι πάρα πολύ απλή. Η αγωγή μου είναι κατά του Alpha, επειδή χρησιμοποίησε και, μάλιστα, κατ’ επανάληψη, υλικό δικής μου πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς άδεια. Όμως, οικονομικά, όταν κάνεις αγωγή σ’ ένα κανάλι, πρέπει να στρέφεται και κατά του παρουσιαστή και του αρχισυντάκτη και του προέδρου της εταιρείας».

Τι θα συμβεί, όμως, αν το δικαστήριο τον δικαιώσει και του επιδικάσει το ποσό των 24.000 ευρώ; «Επειδή η Ελένη είναι φίλη μου πολλά χρόνια και την αγαπάω, φρόντισα να την εξαιρέσω από τυχόν οικονομικές συνέπειες», εξήγησε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε πως δεν του ζήτησαν συγγνώμη, αλλά «ο Alpha το πήγε καουμπόικα».

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Μαστοράκης για την Ελένη Μενεγάκη και την μήνυση:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ