2017-01-18 01:14:12
Φωτογραφία για Συντάξεις στρατιωτικών: Έκκληση Ενωσης Στρατιωτικων Ηπείρου για να αλλάξει ο νόμος
Το σοκ από τις επιπτώσεις του νέου ασφαλιστικού στις συντάξεις στρατιωτικών είναι ισχυρό. Οι στρατιωτικοί της Ηπείρου τρέχουν να προλάβουν τα χειρότερα.

Ένα βήμα πριν να ξεκινήσουν τους εράνους για όσες οικογένειες θα βρεθούν στα σίγουρα χωρίς εισόδημα το επόμενο διάστημα βρίσκονται οι στρατιωτικοί ενώ όπως είναι φυσικό και η αγωνία για το μέλλον των οικογενειών τους στην απευκταία περίπτωση που κάτι τους συμβεί κάτι κορυφώνεται.

Η ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη για το θέμα παραμένει αναπάντητη αν και έχει κατατεθεί στην βουλή απο τις 20 Δεκεμβρίου κάτι που σίγουρα δεν προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αγωνίας η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου αποφάσισε να απευθύνει νέα έκκληση στους βουλευτές της Ηπείρου προκειμένου έστω και τώρα να ταρακουνήσουν την κυβέρνηση, και να αλλάξουν την ρύθμιση για τις συντάξεις στρατιωτικών.

Στην επιστολή τους μάλιστα οι στρατιωτικοί της ΕΣΠΕΗΠ υπογραμμίζουν πως δεν μιλάνε για έναν υποθετικό κίνδυνο αλλά ήδη υπάρχει ανάμεσα τους η πρώτη χήρα στρατιωτικού που κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ