2017-01-19 09:02:31
Φωτογραφία για Το νέο επεισόδιο στην κόντρα Άδωνι – Πολάκη
Posted By: Virus

Η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη για τη μοίρα χιλιάδων συμβασιούχων προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού υγείας, για ακόμη μια φορά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, σημείωσε πως «αν δεν γίνει διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα απολυθούν από τη ΝΔ αλλά από τα Δικαστήρια. Αν γίνει διαγωνισμός δεν θα μπουν τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «όργιο προσλήψεων» από το ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο, που δεν έχει προηγούμενο. «Νομιμοποιούν τους συμβασιούχους. Το κάνουν κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός και κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος. Το κάνουν μόνο για να πάρουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων κοροϊδεύοντας τους, γιατί όταν αρχίσουν τα δικαστήρια οι άνθρωποι αυτοί θα χάσουν τις θέσεις τους, όσους νόμους και αν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε.


Με το γνωστό του ύφος απάντησε ο Π. Πολάκης χαρακτηρίζοντας τον κ. Γεωργιάδη «τυφλωμένο ακροδεξιό και ταλιμπάν νεοφιλελεύθερο».

«Περίπου 500 επικουρικοί γιατροί και 480 λοιπό επικουρικό προσωπικό νοσοκομειων στους οποίους εχουμε δωσει παράταση πέρυσι και φέτος, διορίστηκαν τα έτη 2013-14 απο τις κυβερνήσεις σας και σε καποιους είχατε δώσει ηδη εσεις μια πρώτη παράταση. Εμεις για να στηρίξουμε τα νοσοκομεία τους κρατήσαμε και βέβαια διορίσαμε απο τον οκτωβρη του 2015 μεχρι σημερα άλλες 3830 ατομα (μόνιμους, επικουρικούς, ΚΕΕΛΠΝΟ, γιατρούς, νοσηλευτικό, παραϊατρικό κλπ). Άλλοι 3100 ειναι σε φάση διορισμού έχοντας ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί, 4000 έρχονται με το προγραμμα του ΟΑΕΔ, 1760 μόνιμοι άρχισαν σημερα αιτήσεις στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ (λοιπό προσωπικό και ΕΚΑΒ) και 2000 γιατροί μόνιμοι θα προκηρυχθούν το Φλεβάρη», ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Υποστήριξε δε, πως στην αξιωματική αντιπολίτευση «τέλειωσε το παραμύθι» για έλλειψη προσωπικού στα νοσοκομεία και «το γυρίσατε στο ακροδέξιο παραλήρημα περί οργίου διορισμών του ΣΥΡΙΖΑ».

«Έχετε χάσει τη μπάλα εντελώς, είστε για γέλια και εσεις και αυτοί που σας δίνουν βήμα», κατέληξε
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ