2017-01-21 14:25:11
Φωτογραφία για Τατιάνα Στεφανίδου: Περιγράφει τι έκανε όσο την αναζητούσε η αστυνομία μετά την μήνυση Λαγού και ξεσπά [video]
Πρώτο θέμα της lifestyle επικαιρότητας έγινε η μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός κατά της Τατιάνας Στεφανίδου, κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμηση επειδή προέβαλε την εισβολή σε δημοτικό σχολείο του Περάματος.

Μετά το μήνυμά της στο διαδίκτυο, το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα μέσα από την εκπομπή της, περιγράφοντας τι έκανε όσο την αναζητούσε η αστυνομία για να την συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά και αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει εισαγγελική έρευνα.

Πριν προλογίσει τα θέματα, η  Τατιάνα ανέφερε όλο νόημα: «η δύναμη είναι στην ψυχή και στο μυαλό. Δεν είναι στο σωματικό εκτόπισμα. Δύναμη μπορεί να έχει ένας άντρας, μια γυναίκα, ένα παιδί. Ένα αθώο παιδί μπορεί να έχει ψυχή λιονταριού. Αυτή είναι η πραγματική δύναμη. Κι αυτή είναι και η πραγματική μαγκιά, με την καλή της έννοια. Δύναμη δεν είναι να τα βάζεις με τους αδύναμους. Δύναμη δεν είναι να τα βάζεις με απροστάτευτα παιδιά διωκόμενα από τον πόλεμο. Δύναμη δεν είναι να τα βάζεις με τους κατατρεγμένους. Δύναμη είναι να τα βάζεις με τους δυνατούς. Το άλλο δεν λέγεται μαγκιά. Λέγεται ψευτομαγκιά».


«Πληροφορήθηκα χθες βράδυ ότι έχει κατατεθεί μία μήνυση από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κύριο Λαγό, στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου. Προσπαθούσα να καταλάβω για ποιόν λόγο έχει κατατεθεί η μήνυση, γιατί για να γίνει μήνυση θα πρέπει, είτε να έχεις βρίσει κάποιον, είτε να τον έχεις συκοφαντήσει», είπε η παρουσιάστρια.

Αναφέροντας ότι ένα περιπολικό κατέφτασε στο Epsilon κι άλλο ένα στο σπίτι της και περίμεναν μέχρι τις 12 το βράδυ, η Τατιάνα συνέχισε: «αναρωτιόμουν που ήταν όλη αυτή η αστυνομική δύναμη, όταν ο κ. Λαγός και οι σύντροφοί του μπούκαραν στο σχολείο στο Πέραμα. Γιατί τους είδαμε να έχουν μπουκάρει στο σχολείο και να προσπαθούν με την βία, με ύβρεις και χειρονομίες, να μπουν. Γιατί αυτά παρακολουθήσαμε. Κι αναρωτήθηκα: όλη αυτή η αστυνομική δύναμη που ήρθε να συλλάβει μία δημοσιογράφο, πού ήταν στα γεγονότα του Περάματος; Πού ήταν να συλλάβει τους ανθρώπους που είχαν, παρανόμως όπως λέει και το υπουργείο Παιδείας, εισβάλλει στο σχολείο; Αντ’ αυτού, δύο περιπολικά, για πολλές ώρες, απασχολήθηκαν και έψαχναν να βρουν και να συλλάβουν μία δημοσιογράφο!».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για την μήνυση και διερωτήθηκε αν είναι ποινικό αδίκημα η δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ, ενώ επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή την έχει στοχοποιήσει πλήρως κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

«Το site της Χρυσής Αυγής έλεγε λυσσαλέα “να την συλλάβετε. Κρύβεται. Γιατί κρύβεται;”. Και θυμάμαι, όταν ο κύριος Κασιδιάρης είχε δημόσια ξυλοκοπήσει την Λιάνα Κανέλλη, τον έψαχνε η αστυνομία 48 ώρες. Κι αυτό το καλό παλικάρι, όπως είπε στην πορεία, κρυβόταν και σκεφτόταν τι να κάνει, για να μην γίνει βορά η σύλληψή του στις κάμερες. Στο site της Χρυσής Αυγής έβαλαν ακόμα και φωτογραφία από το περιπολικό που ήταν έξω από το κανάλι. Είχαν έρθει εδώ; Τι συνέβαινε έξω από το Epsilon και τι στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου;», συνέχισε και κατέληξε: «τόσος πανικός; Ούτε η Πόλα Ρούπα να ήμουνα ρε παιδιά, ούτε η Πόλα Ρούπα!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ