2017-01-21 15:03:12
Φωτογραφία για Από το υπό κατάρρευση παλιό κτίριο του Λιμεναρχείου της Πάτρας, στον πύργο ελέγχου, το σύστημα θαλάσσιας κυκλοφορίας
Η μεταφορά του VTS, του συστήματος ελέγχου της θαλάσσιας κυκλοφορίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται, θα λειτουργεί πλήρως σε νέο κτίριο του νότιου λιμένα της Πάτρας και συγκεκριμένα στον πύργο ελέγχου.

Όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr το VTS βρισκόταν στο σεισμόπληκτο κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου στον παλιό λιμένα και  ένα μέρος του σε προκατασκευασμένο οίκημα.

Πρόκειται για ένα σύστημα που  ένα μέρος του βρισκόταν στο παλιό , σεισμόπληκτο κτίριο, του Κεντρικού Λιμεναρχείου και ένα άλλο σε προκατασκευασμένο οίκημα, στον βόρειο Λιμένα.

Λόγω  γραφειοκρατίας και έλλειψης   κτιρίων, αναφέρει ο Κεντρικός Λιμενάρχης, το σύστημα είχε μείνει σε ένα χώρο εκτός πύργου ελέγχου. Η μεταφορά του εκεί πλέον θα εξασφαλίσει καλύτερη απόδοση στον έλεγχο της κυκλοφορίας στη θάλασσα και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ