2017-01-22 00:37:10
Φωτογραφία για Πότε δεν είναι ώρα για κουβέντες; Tα σημάδια για να κάτσεις στ΄αυγά σου
Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά, αρκεί να ξέρεις να παρατηρείς Ξέρεις να αναγνωρίζεις τα σημάδια του σώματος κάθε φορά που συναντάς κάποιον τυχαία στο δρόμο; Θέλει κουβεντούλα ή μήπως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή; Μάθε τα σημάδια που σου δείχνουν πως βιάζεται ή απλά δεν είναι σε διάθεση για κουβέντες.

* Η θέση του σώματος

Αν πλησιάσεις ένα φίλο που κάθεται και τον ακουμπήσεις στον ώμο χαιρετώντας, τότε κανονικά πρέπει να στρέψει τον κορμό, γυρνώντας προς την κατέυθυνσή σου, για να σε χαιρετήσει. Αν δεν το κάνει, προφανώς δε θέλει να συζητήσει εκείνη τη στιγμή.

* Η κλίση του κεφαλιού

Αλλο ένα σημάδι που σου δείχνει πως τη δεδομένη στιγμή δε θέλει πολλά - πολλά είναι η κλίση του κεφαλιού και η κατεύθυνση του βλέμματος. Αν το πηγούνι έχει κατέυθυνση προς τα κάτω και δεν κοιτάζει προς τη μεριά σου, τότε μάλλον είναι κακή στιγμή για κουβεντούλες.

* Η στάση των ποδιών

Συναντάς μια φίλη στο δρόμο: Πώς θα κατάλαβεις αν έχει όρεξη για κους-κους; Την απάντηση μπορούν να σου δώσουν τα πόδια της! Αν τα πόδια της είναι σταυρωτά, τότε μάλλον βιάζεται αρκετά γι΄αυτό κι έχει λάβει θέση εκίνησης

* Η κίνηση της παλάμης

Σε γενικές γραμμές κάποιος που βρίσκεται σε άμυνα κρατά τα χέρια κρυμμένα ή με της παλάμες προς τα κάτω. Αντίθετα κάποιος που έχεις τις παλάμες ανοιχτές προς το μέρος σου δείχνει φιλική διάθεση. Σε αυτή μάλιστα τη λογική βασίζονται και οι πολιτικοί που στις δημόσιες ομιλίες τους κρατούν τα χέρια με τις παλάμες προς το κοινό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ