2017-01-24 10:35:03
Φωτογραφία για ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
Σφοδρή επίθεση στη Γερμανία εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κατηγόρησε τη Γερμανία ότι δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος, αλλά ως τοκογλύφος, ενώ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραδοσιακά στήριξαν την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από την Ουάσινγκτον όπου είχε επαφές και με τον Έλληνα προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, δήλωσε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τράμπ, εκτιμώντας ότι οι Ελληνοαμερικανοί που βρίσκονται δίπλα του, θα βοηθήσουν όσο μπορούν τη χώρα μας, ενώ εξήρε τη θέση Τραμπ ότι δεν είναι εχθρός η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία. 

Παράλληλα ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει την πάγια πολιτική και δεν θα συμμετάσχει σε πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή, ακόμη και εάν ζητηθεί, εναντίον του ISIS, τονίζοντας πως η Ελλάδα βοηθά με διαφορετικούς τρόπους τις χώρες που έχουν πληγεί από τον Ισλαμικό Στρατό.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ