2017-01-25 17:28:07
Φωτογραφία για Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»
Τα μέλη της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου « Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της , η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/1/2017 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2016, παρουσιάστηκε η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της Ένωσης , το πρόγραμμα συλλογής στατιστικών στοιχείων, ανταλλάχθηκαν απόψεις και στο τέλος έγινε η κοπή της πίτας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε τα εξής: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη μας που με την αθρόα συμμετοχή τους τίμησαν την συνέλευση μας και να δεσμευτώ απέναντι τους ότι σύσσωμο το ΔΣ θα συνεχίσει το έργο του για το κοινό καλό όλων μας. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία μας και τον πρόεδρο της κ. Αγιομυργιαννάκη Μανώλη προσωπικά, για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης μας καθώς και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας μας κ. Τοκούζη Παναγιώτη και το Γ. Γραμματέα κ. Ευθυμίου Δημήτρη για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν και να μας ενημερώσουν προσωπικά για τα τρέχοντα θέματα.»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ