2017-01-27 09:56:00
Φωτογραφία για ΘΡΗΝΟΣ στον καλλιτεχνικό κόσμο | Νεκρή λατρεμένη ηθοποιός!! Καλό ταξίδι Μαίρη…
H βραβευμένη με έξι Emmy ηθοποιός Μαίρη Τάιλερ Μουρ, το τηλεοπτικό είδωλο που γοήτευσε την Αμερική με το κωμικό ταλέντο της στο πολύ επιτυχημένο σόου της τη δεκαετία του ’70, πέθανε σε νοσοκομείο του Κονέκτικατ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε χτες το TMZ.

«Προ μίας ημέρας, το αγαπημένο είδωλο, η Μαίρη Τάιλερ Μουρ, πέθανε σε ηλικία 80 ετών και κοντά της ήταν φίλοι και ο αγαπημένες της σύζυγος τα τελευταία 33 χρόνια, Dr. S. Robert Levine» ανέφερε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Mara Buxbaum.

«Μια συγκλονιστική ηθοποιός, παραγωγός και παθιασμένη υποστηρίκτρια του Juvenile Diabetes Research Foundation, η Mary θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας σαν μια ατρόμητη οραματίστρια που ξεσήκωνε τον κόσμο με το χαμόγελό της» προστίθεται στην ανακοίνωση.

H βραβευμένη με έξι Emmy ηθοποιός είχε υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση το Μάιο του 2012 προκειμένου να της αφαιρεθεί ένα μηνιγγίωμα στον εγκέφαλό. Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου της υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Μουρ έγινε γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στο «The Dick Van Dyke Show» από το 1961 μέχρι το 1966.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ