2012-05-20 10:28:06
Φωτογραφία για Λίγο πριν τον τελικό των play off...
Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Κουίνσι Οβόσου έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Τριφυλλιού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πράσινων για το ματς με την ΑΕΚ Ο Γκανέζος άσος θα ενισχύσει το Τριφύλλι στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση των τριών βαθμών σε αντίθεση με τους Σεϊταρίδη και Σπυρόπουλο που έμειναν εκτός αλλά και τους Βιτόλο, Κατσουράνη που είναι τιμωρημένοι.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης ενώ οι Σπυρόπουλος και Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Κατσουράνης με άδεια καθώς και οι Φουρλάνος, Καπίνο λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (20.5 – 20:00) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Super League ΟΠΑΠ Play-Offs 2012.


Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Καπίνο, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Κατσουράνης.

Η 18άδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Βύντρα, Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Καραγκούνη, Ζέκα, Κουίνσι, Νίνη, Χριστοδουλόπουλο, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ και Κλέιτον.

Πηγή:Sport24
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ