2017-01-31 00:06:06
Φωτογραφία για Ναύπακτος: Έδεσε τα πόδια του σκύλου με σύρμα, τον έκλεισε σε τσουβάλι & τον πέταξε στο ποτάμι
Στο κτηνιατρείο του Ανδρόνικου Μελισσαράτου νοσηλεύεται ο σκύλος ο οποίος σήμερα το πρωί εντοπίστηκε κλεισμένος σε τσουβάλι με τα πόδια του δεμένα με σύρμα, πεταμένος μέσα στον ποταμό Μόρνο, ενώ ο δράστης συν τοις άλλοις για να βασανίσει περαιτέρω το ζώο το είδε δέσει και με σχοινί από το λαιμό στις καλαμιές.

Σε αυτή την κατάσταση εντόπισε το ζώο μετά από τηλεφώνημα αγνώστου η Γιώτα Παγκράτη, που είναι μέλος του συλλόγου «Φιλοζωική Δράση Ναυπάκτου», η οποία κατάφερε να το σώσει με τη βοήθεια δύο περαστικών και ενός πυροσβέστη όπως εξήγησε μιλώντας στο www.zoosos.gr.

Η κα Παγκράτη μας εξήγησε ότι ο άγνωστος δράστης είχε δέσει – το μεγαλόσωμο λευκό σκυλί που είχε καθηλώσει μέσα στο τσουβάλι με σύρμα – το ζώο από το λαιμό με σκυλί πάνω στις καλαμιές και σε σημείο που το ποτάμι έχει μεγάλη ορμή για να είναι βέβαιος ότι τα νερά θα το πνίξουν Το ζώο, που το ονόμασαν Ρίβερ, μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο σε κατάσταση σοκ και φυσικά παραμένει για νοσηλεία ενώ σύμφωνα με την κα Παγκράτη τρέμει στην παρουσία κάθε ανθρώπου.... Οι εικόνες από τη διάσωση του αποδεικνύουν την ύπαρξη ενός ακόμα αδίστακτου ανθρώπου, ενός ακόμα εγκλήματος εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου.


Η φιλοξενία του ζώου στο κτηνιατρείο κοστίζει 20 ευρώ ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις καθώς και η επέμβαση της στείρωσης θα φτάσουν το συνολικό κόστος για την φροντίδα στα 300 ευρώ. Και όποιος θέλει να βοηθήσει οικονομικά ή με τροφές, ή και με φιλοξενία να επικοινωνήσει με τον σύλλογο μέσω facecook εδώ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ