2017-02-03 16:40:29
Φωτογραφία για Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών δίπλα στον Δήμαρχο της πόλης σε αντιδικία με την Χρυσή Αυγή
Οι γιατροί της Αχαϊκής πρωτεύουσας αποφάσισαν με ψήφισμά τους να σταθούν στο πλευρό του Δημάρχου της πόλης καθώς κατηγορείται ότι δεν έδωσε στοιχεία για τα παιδιά των προσφύγων σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

IATROPEDIA

Η Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στις 25/1/2017 αποφάσισε την έκδοση του πιο κάτω ψηφίσματος:

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα βρεθεί στο ειδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για «παράβαση καθήκοντος» επειδή – κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας – το 2015 ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν διευκόλυνε την προεκλογική δράση της Χρυσής Αυγής.

Τον δήμαρχο έχει μηνύσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης, επίσης με την κατηγορία ότι αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για παιδιά μεταναστών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στο Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, καταδικάζουμε πρακτικές προσωπικών διώξεων από την οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ζητούμε να σταματήσει η δικαστική δίωξή του και να αναλάβει τις δέουσες πρωτοβουλίες η κυβέρνηση.

Καλούμε τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας να σταθούν στο πλευρό του δημάρχου, στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Πάτρας στις 13 Φλεβάρη 2017 στις 8 το πρωί.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκύλος δάγκωσε ποδηλάτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκύλος δάγκωσε ποδηλάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ