2012-05-20 13:41:39
Φωτογραφία για Η Αρμένισσα Kim Kardashian στο εξώφυλλο της τουρκικής έκδοσης του Cosmopolitan θα αναθερμάνει μήπως η συζήτηση για τη γενοκτονία των Αρμενίων;
Η προβολή της Kim Kardashian στο εξώφυλλο του Cosmopolitan και της τουρκικής έκδοσης του ερεθίζει τις αρχές. 

Ορισμένα μέλη της τουρκικής τηλεόρασης Scarpe αγανακτούν με την απόφαση του Cosmopilitan να προβάλει την Kim Kardashian στο εξώφυλλο, κατηγορώντας το ότι προκαλεί τον κόσμο και την Τουρκία να αναγνωρίσουν τη γενοκτονία των Αρμενίων. 

«Η φωτογραφία της Kardashian στο μηνιαίο περιοδικό μας υπενθυμίζει τους Αρμένιους και ερεθίζει τους Τούρκους εθνικιστές σχετικά με τη γενοκτονία των Αρμενίων του 1915 », δήλωσε ένας Τούρκος δημοσιογράφος της τηλεόρασης Scarpe. 

Αλλά η εκπρόσωπος τύπου του Cosmopolitan επιμένει: «Κατανοούμε τις επιπτώσεις στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα από τις αναγνώστριες μας, αλλά η εκδότρια του Cosmopolitan δεν θα αλλάξει την απόφασή της να παρουσιάσει την Kardashian στο εξώφυλλο της τουρκικής έκδοσης. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε την επίλυση αυτού του ακανθώδους ζητήματος (σχέσεις Αρμενίας-Τουρκίας). 

Ελπίζουμε ότι με την τοποθέτηση της φωτογραφίας της Kim Kardashian στο εξώφυλλο, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα και να προχωρήσουμε μπροστά».

Η  Sarah Piper, μια κριτικός τύπου της τηλεόρασης Scarpe εκτιμά ότι το εξώφυλλο του Cosmopolitan θα μπορούσε να οδηγήσει σε συζήτηση με την Kim Kardashian η οποία είναι «μία από τις πλέον καταλληλότερες προσωπικότητες αρμενικής καταγωγής για αυτές τις συζητήσεις».

Krikor Amirzayan
Πηγή
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ