2017-02-07 20:34:22
Φωτογραφία για Ο γιος του Μάικλ Μπουμπλέ ανταποκρίνεται στη θεραπεία για τον καρκίνο
Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο Σαββατοκύριακο πέρασε ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ μαζί με την οικογένειά του, ύστερα από πολύ καιρό, καθώς τα νέα για την εξέλιξη της ασθένειάς του 3χρονου γιου του Νόα είναι θετικά.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο μικρός Νόα διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ και ο 41χρονος τραγουδιστής μαζί με την σύζυγό του Λουισάνα Λοπιλάτο αποφάσισαν να βάλουν στην άκρη τις καριέρες τους και να ασχοληθούν με τη μάχη που είχε να δώσει ο γιος τους.

Τελικά την περασμένη Παρασκευή ήρθαν τα ευχάριστα νέα αφού οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι ο οργανισμός του Νόα ανταποκρίνεται θετικά στις θεραπείες που υποβάλλεται και το διάσημο ζευγάρι έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους θαυμαστές του μέσω του facebook γράφοντας:

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες και αναφέρουμε ότι ο γιος μας ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία του και γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον του μικρού μας αγοριού. Ήταν γενναίος καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας του και συνεχίζουμε να παίρνουμε κουράγιο από το θάρρος του. Ευχαριστούμε τον Θεό για τη δύναμη που έχει δώσει σε όλους μας».

Ο Μάικλ και η Λουισάνα παντρεύτηκαν το 2011 κι έχουν δύο αγόρια, τον 3χρόνο Νόα και τον μόλις ενός έτους Ελία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ