2017-02-08 18:19:38
Φωτογραφία για Η Τουρκία ανακοίνωσε την κατασκευή πυραύλων με βεληνεκές 1.000 χιλιoμέτρων - ΒΙΝΤΕΟ
Η υπό κρατικό έλεγχο τουρκική εταιρεία Roketsan αναπτύσσει σύστημα πυραύλων εδάφους-εδάφους μεγάλου βεληνεκούς, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα στην ιστοσελίδα της η τουρκική γραμματεία Αμυντικών Βιομηχανιών (SSM).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος “Μπόρα”, όπως ονομάζεται, προχωρά κανονικά. Ο τελικός στόχος του προγράμματος είναι να παραχθούν πύραυλοι με βεληνεκές 1.000 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, με αυτή την εμβέλεια στο στόχαστρο των τουρκικών πυραύλων μπαίνουν πολλές πρωτεύουσες ξένων χωρών. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τη Δαμασκό, τη Βαγδάτη, την Τεχεράνη, το Τελ Αβίβ, το Κάιρο, το Βελιγράδι, την Αθήνα, το Κίεβο και τη Βουδαπέστη.

Το 2016, ο επικεφαλής του SSM,Ισμαήλ Ντεμίρ, είχε δηλώσει ότι η Τουρκία θα μπορούσε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα επιθετικό πυραυλικό σύστημα, παράλληλα με τα σχέδιά της για την κατασκευή ενός αντιπυραυλικού αμυντικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς.

Δείτε το βίντεο από το Foto Haber:

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/international/433682,H-Toyrkia-anakoinwse-thn-kataskeyh-pyraylwn-me-velhnekes-1000-xiliometrwn-BIN.html
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ