2012-06-09 14:47:49
Φωτογραφία για Iκανοποίηση στη Red Bull
Από τις καιρικές προβλέψεις επηρεάστηκε το πρόγραμμα της Red Bull Racing στις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Montreal. 

Η βροχή τελικά δεν ήρθε αλλά και πάλι, οι Sebastian Vettel και Mark Webber κατάφεραν να συμπληρώσουν το πρόγραμμα της ημέρας, άνευ τεχνικών προβλημάτων και απροόπτων.

SEBASTIAN VETTEL Μονοθέσιο Νο1

1η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

29 γύροι, 2η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:15.682

2η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

44 γύροι, 4η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:15.531

«Δοκιμάσαμε τα ελαστικά πολύ μαλακής γόμας το πρωί, καθώς περιμέναμε να βρέξει το απόγευμα. Η βροχή δεν ήρθε την ώρα που περιμέναμε αλλά δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις πλήρως τον καιρό. Νομίζω πως είχαμε μία καλή ημέρα. Συμπληρώσαμε πολλούς γύρους και παρά τη διαφορετική προσέγγιση σε ότι αφορούσε στη χρήση των ελαστικών, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Θα δούμε τι θα συμβεί αύριο. Είναι μία πολύ ωραία πίστα, με πολλές επιβραδύνσεις/επιταχύνσεις, φρεναρίσματα, chicane, γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Τα έχει όλα και είναι συναρπαστική. Είναι απαιτητική και δύσκολη αλλά συναρπαστική».


MARK WEBBER Μονοθέσιο Νο2

1η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

28 γύροι, 5η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:15.897

2η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

41 γύροι, 12η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:15.907

«Ήταν μία καλή ημέρα. Περιμέναμε πιο ανάμεικτες καιρικές συνθήκες αλλά η βροχή δεν ήρθε. Χρησιμοποιήσαμε τη πολύ μαλακή γόμα στην πρωινή περίοδο, επιλογή που θεωρούσαμε σωστή αλλά τελικά, δεν έβρεξε το απόγευμα. Το πρόγραμμά μας επηρεάστηκε αλλά νομίζω πως τελικά κάναμε όσα θέλαμε να κάνουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε και είμαι χαρούμενος για τη δουλειά που κάναμε. Ανυπομονώ λοιπόν για αύριο. Υπάρχουν πολλά γρήγορα μονοθέσια αλλά αυτό είναι κάτι που έχουμε δει ξανά Παρασκευές».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ