2012-06-10 15:30:12
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δυσκολεύει στον Ολυμπιακό η πιθανότητα επιστροφής, μετά από τέσσερα χρόνια, του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", εξαιτίας των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων που αξιώνει η πλευρά του διεθνούς Βούλγαρου διαγώνιου.

Παρόλο που ότι ο διεθνής Βούλγαρος διαγώνιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και μάλιστα είχε ρωτήσει για τις συνθήκες που επικρατούν στην διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Ερασιτέχνη γενικότερα, στην πορεία διαπιστώθηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια,τα οποία προς το παρόν φράζουν τον ερχομό του στο Λιμάνι, με πιο σημαντικό εμπόδιο τις υψηλές οικοννομικές απαιτήσεις του.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ολυμπιακού τονίζει ότι έχει κάνει μία συγκεκριμένη πρόταση στην πλευρά του έμπειρου Βούλγαρου βολεϊμπολίστα, η οποία δεν παρεκκλινει από την γενικότερη πολιτική του συλλόγου, από την στιγμή που δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την ζήτηση που παρουσιάζουν ο ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πόσο μάλλον από τη στγιμή, όπου τα έσοδα του Ερασιτέχνη συνδέονται άμεσα με τις πωλήσεις των εισιστηρίων διαρκείας.

Ο Γιορντάνοφ από την μεριά του έχει απορρίψει πρόταση της Περούτζια, η οποία φέτος ανέβηκε στην Α1 του ιταλικού βόλεϊ, ενώ εξετάζει πολύ προσεκτικά πρόταση συλλόγου από την Τουρκία, καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ