2012-06-11 12:30:30
Φωτογραφία για Αποζημιώνει τον Μπόλονι
Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία του με τον Ρουμάνο τεχνικό, Λάζλο Μπόλονι, με αποτέλεσμα πέρα των υπόλοιπων υποχρεώσεων να πρέπει να βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι άλλα 350.000 ευρώ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ο Ζήσης Βρύζας κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει να βγάλει η ομάδα το καλοκαίρι. Οι θυσίες πολλές, όμως δεν φτάνουν, γιατί πλέον έχουν προκύψει και νέα έξοδα.

Ο λόγος; Η αποζημίωση του Μπόλονι. Η υπόθεση αυτή απασχολεί αρκετά πρόσωπα μέσα στην ΠΑΕ, και αυτό διότι αν ο Ρουμάνος έμενε στον σύλλογο θα κόστιζε περίπου 40-50.000 ευρώ για το διάστημα του καλοκαιριού, εισπράττοντας κάποιες δόσεις.

Τώρα όμως ο Μπόλονι ζητάει 350.000 ευρώ, χρήματα τα οποία τα δικαιούται και φυσικά θα πρέπει να του τα καταβάλλει η ΠΑΕ για να μην υπάρξουν νέα προβλήματα. Την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο Ζήσης Βρύζας, που είναι και ο άνθρωπος που αποφάσισε την απομάκρυνσή του, και πλέον καλείται να βρει το ρευστό για να καλύψει το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ