2012-06-11 23:19:37
Φωτογραφία για Ο Καμίνης κατεβάζει τις κομματικές αφίσες
Την αποφασιστικότητα του δήμου Αθηναίων να καταπολεμήσει την αφισορύπανση και δη την κομματική, εξέφρασε κατά την εισήγηση του στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Καμίνης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι "κατεβάζουμε και θα συνεχίσουμε να κατεβάζουμε, τις παράνομα αναρτημένες ή κολλημένες αφίσες πολιτικών κομμάτων. Όλων ανεξαιρέτως. Η Αθήνα δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση. Πρέπει να γίνει αυτό κατανοητό σε όλες τις κατευθύνσεις. Οι χώροι και οι τρόποι προβολής των κομμάτων, καθορίστηκαν με ακρίβεια από τη διαπαραταξιακή επιτροπή".

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στα πολιτικά κόμματα, "α συμβάλλουμε όλοι με τον τρόπο μας, ώστε να μην καταρρακώσουμε άλλο την εικόνα της Αθήνας".

Και πρόσθεσε: "Οι εργατοώρες που χάνονται, από άλλες -ζωτικής σημασίας για λειτουργία της πόλης υπηρεσίες καθαριότητας– είναι πολλές και δύσκολα αναπληρώνονται".

"Τις τελευταίες δέκα μέρες, 4 συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας, σε κάθε 8ωρη βάρδια, καθαρίζουν τις κολώνες και άλλα σημεία από παράνομα αναρτημένες αφίσες. Καθημερινά 75 εργαζόμενοι στην καθαριότητα, απασχολούνται με την αφαίρεση αφισών. Υπολογίζεται ότι, έως σήμερα, έχουν αφαιρεθεί από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, περίπου 10.000 αφίσες και την προσπάθεια αυτή θα τη συνεχίσουμε", κατέληξε στην εισήγηση του ο κ. Καμίνης.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η φοιτήτρια που ξεσηκώνει...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η φοιτήτρια που ξεσηκώνει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ