2019-05-15 22:57:48
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΦΑΗΛ: «Πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι»
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΦΑΗΛ πρώην Αντιδήμαρχος πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλεγόμενος επί 30 συναπτά έτη 1984-2014. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων - Αρτέμιδος με την παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Χαράλαμπου Στρατίκη.

Ειλικρινά, παρακολουθώντας τις υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων-Δημάρχων κτλ. για τις επερχόμενες εκλογές με πιάνουν γέλια. Ανίκανοι, παραδόπιστοι, αλαζόνες, άσχετοι με το αντικείμενο που λέγεται πολιτική, με μηδενική πολιτική πορεία να εμφανίζονται πραγματικά από το πουθενά και να προσπαθούν να παραστήσουν τους ανιδιοτελείς σωτήρες του τόπου μας, με το να τάζουν λαγούς με πετραχήλια ή ακόμα με το να εξαγοράζουν υποψηφιότητες και ψηφοφόρους με σκοπό να πιάσουν μια καρέκλα, μόνο και μόνο για να αυξήσουν τα έσοδά τους και να ικανοποιήσουν τη μανία τους για εξουσία και παρ’ όλα αυτά χωρίς ίχνος συνείδησης και με περίσσιο θράσος, υποδύονται τους υπέρμαχους της ηθικής κιόλας.


Μακάρι ο κόσμος να έχει ανοιχτά τα μάτια του, να βάλει τη λογική να πρυτανεύσει και να δώσει τη διακυβέρνηση του τόπου μας σε τίμιους ανθρώπους, με όραμα για ανάπτυξη, με γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία στο να πάνε την περιοχή μας μπροστά.

Είναι υποχρέωσή μας να μην αφήσουμε το μέλλον του τόπου μας στην τύχη, με το να απέχουμε από τις εκλογές. Πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι. Όπως και υποχρέωσή μας είναι, το να έχουμε σωστά και ανιδιοτελή κριτήρια για το ποιοι είναι ικανοί να μας αντιπροσωπεύσουν και θα είναι δίπλα σ ́ εμάς, στον τόπο μας και στα προβλήματά μας.

Την ώρα της κάλπης ας ζυγίσουμε, ποιοι εννοούν, είναι ικανοί και πρόθυμοι στο να κάνουν πράξεις τα όσα λένε και ποιοι ήταν και θα είναι άφαντοι και καθισμένοι σε μια καρέκλα κρυμμένοι πίσω από ψεύτικες υποσχέσεις, βάζοντας τις φιλοδοξίες τους πάνω από το καλό του τόπου μας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ