2020-09-12 00:08:28
Φωτογραφία για Μένος τουρκικών ΜΜΕ κατά Μητσοτάκη - Μακρόν: «Βρώμικη και ανήθικη συμμαχία»
Για «βρώμικη» και «ανήθικη» συμμαχία κάνει λόγο σήμερα ο τουρκικός Τύπος, σχολιάζοντας τη συνάντηση των MED7 στην Κορσική και τις δηλώσεις συμπαράστασης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, προς την Ελλάδα

Μένος, κατά Γαλλίας και Ελλάδας, επιδεικνύει το σύνολο σχεδόν του τουρκικού τύπου την Παρασκευή, για τα όσα αποφασίστηκαν και ανακοινώθηκαν στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη MED7 στην Κορσική.

Οι τουρκικές εφημερίδες μιλούν για «βρώμικη και ανήθικη συμμαχία» κατά της Τουρκίας, για την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη των μελών της MED7 προς την Ελλάδα και την Κύπρο για τις επανειλημμένες παραβιάσεις κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων από την Τουρκία.

Η Γενί Σαφάκ καταγγέλλει την Γαλλία και τον πρόεδρο Μακρόν, πως στόχος του είναι να καταλάβει την Ανατολική Μεσόγειο και πως επιτίθεται στην Τουρκία επειδή μπλοκάρει τα σχέδιά του.

Στο ίδιο μήκος και η Σαμπάχ, που κάνει λόγο για «βρώμικη συμμαχία Μακρόν – Μητσοτάκη» με την οποία δείχνουν την εχθρότητα απέναντι στον Ερντογάν επειδή τον … φοβούνται.

«O Μακρόν πήγε πολύ μακριά με την αλαζονεία του, προτρέποντας την Ε.Ε. να λάβει θέση εναντίον της Τουρκίας» σημειώνει η Σοζκού ενώ η Ακσαμ «βλέπει» χώρες της MED7, υπονοώντας Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, που η Γαλλία «απέτυχε να εξασφαλίσει την υποστηρίξει τους» στα σχέδιά της κατά της Τουρκίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ