2020-10-29 16:53:52
Φωτογραφία για Land Rover Defender 500 PS
 Οι πληροφορίες λένε πως κάτω από το καπό του Defender κρύβεται ένα μοτέρ V8, της BMW. .. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες κατασκοπείας του Land Rover Defender V8, δημοσιεύτηκε στο YouTube (και στο κανάλι του site Auto Addiction) ένα video από τις δοκιμές της γρήγορης έκδοσης του Defender (SVR ή V8) στο Nürburgring. Στο κλιπ, μπορούμε τελικά να ακούσουμε τον ήχο του οκτακύλινδρου κινητήρα, που έχει κάτω από το καπό. Εκτός από τον V8 κινητήρα που ακούμε, βλέπουμε, πως το SUV είναι δίθυρο και αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του πρωτοτύπου V8 Defender με δύο πόρτες. Τα προηγούμενα αυτοκίνητα δοκιμών, που είδαμε σε φωτογραφίες ήταν η μεγαλύτερη έκδοση 110.

Η ταυτότητα του κινητήρα δεν είναι ακόμη γνωστή. Υπάρχουν επίμονες φήμες ότι η Land Rover θα δανειστεί το 4.4-twin twin-turbo V8 της BMW για το Defender V8, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Υπάρχουν επίσης αναφορές που εικάζουν ότι η βρετανική εταιρεία δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά τους πεντάλιτρους V8. Εάν οι πληροφορίες αποδειχθούν, αναμένουμε ότι ο 4.4 V8 θα αποδίδει 500 ίππους. Με τόσο μεγάλη ισχύ, το Defender V8 θα γίνει αντίπαλος της Mercedes G63 AMG.

Τόσο το Defender 90 όσο και το Defender 110 θα έχουν ισχύ V8. Αναμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει τελικά όταν παρουσιαστούν τα μοντέλα, κάποια στιγμή κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, με τις πωλήσεις να ξεκινούν μετά από λίγους μήνες αργότερα. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ