2020-11-11 15:06:07
Φωτογραφία για ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Στον αγώνα μας συμπαραστέκεται και ο συμπατριώτης μας κορυφαίος δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.
 -ΟΧΙ στο κλείσιμο των τραπεζικών υποκαταστημάτων στη Βόνιτσα. 

Γράφει ο: ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ

τ. Λυκειάρχης, Βόνιτσα 

 

    Ο ενεργός πολίτης τ. Λυκειάρχης Νώντας Νικάκης από την Βόνιτσα, συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο και πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πανο Σόμπολο. 

Ο κ. Σόμπολος δεν μπορούσε να είναι αδιάφορος και ασυγκίνητος, ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος ιστορικό στέλεχος του αστυνομικού ρεπορτάζ, επισκέφθηκε σήμερα και τα δυο υποκατάστημα των τραπεζών ΕΘΝΙΚΗΣ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ  προκειμένου να ενημερωθεί για την απαράδεκτη απόφαση των τραπεζών να καταργήσουν τα υποκαταστήματα τους στην έδρα του καλλικρατικού  ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Μέσα από τα υποκαταστήματα των τραπεζών που θα κλείσουν στη Βόνιτσα δίνει την δική του οπτική, αναδεικνύοντας το σενάριο μιας δυσπραγίας, που κινδυνεύουν να οδηγηθούν οι πολίτες της Βόνιτσας και των γύρω περιοχών, αν δεν ληφθούν επαρκείς μέριμνες για τη στήριξή τους, και εφαρμοστεί το κλείσιμο των τραπεζικών καταστημάτων, ιδιαιτέρως σήμερα που θα πρέπει έναντι και της προστασίας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού SARS-CoV-2, να μην υπάρχουν επιπλέον προβλήματα στην εξυπηρέτηση και τα παρεχόμενα προϊόντα ή υπηρεσίες των  επιχειρήσεων, αγροτών και πολιτών από την απόφαση αυτή των διοικήσεων των τραπεζών.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την επίσκεψη:Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ