2021-04-09 15:46:38
Φωτογραφία για Oι 10 πιο δημοφιλής ιστοσελίδες για torrent του 2020
Οι παρακάτω ιστοσελίδες torrent βρίσκονται εδώ βάση την επισκεψιμότητα σύμφωνα με την κατάξη της Alexa.Φέτος η επισκόπηση περιλαμβάνει δύο νέες ιστοσελίδες το TorrentGalaxy στην ένατη θέση και η ινδική Zooqle η οποία τοποθετείτε στην δέκατη θέση.Πιο κάτω από τη λίστα αυτή έχω προσθέσει και άλλες ιστοσελίδες torrent οι οποίες είναι αξιόπιστες,δημοφιλείς αλλά και με μεγάλο αριθμό torrent.Σας συμβουλεύω να μπαίνετε σε αυτές τις σελίδες από τον Firefox ή άλλους εναλλακτικούς φυλλομετρητές βασισμένους σε αυτό καθώς από τον Google Chrome η Google μπλοκάρει μερικά από αυτά την πρόσβαση σε αυτά τα torrent sites.

1.The PirateBay

Το νούμερο ένα στην κατάταξη είναι το Pirate Bay ανεβαίνοντας από την τρίτη θέση στην οποία βρισκόταν πέρσι.Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε πριν από 18 χρόνια και συνεχίζει να επεκτείνεται, παρά τα διάφορα νομικά προβλήματα και προβλήματα με τις διάφορες κυβερνήσεις που καταφέρνει να αποφεύγει.


 

2.YTS

Στη δεύτερη θέση για φέτος είναι το YTS.lt o διάδοχος της ομάδας YTS ή YIFY. Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στις πειρατικές ιστοσελίδες στο Internet. Πέρσι υπήρξε στόχος τριών αγωγών στις ΗΠΑ ενώ ο χειριστής υπέγραψε μια απόφαση συγκατάθεσης για την αποζημίωση ενός δημιουργού, ο ίδιος ο ιστότοπος παραμένει ενεργός..Κυκλοφορούν τα δικά τους torrents.Και είναι από τις μεγαλύτερες πειρατικές σελίδες ταινιών στο διαδίκτυο.

3.1337x

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας λένε ότι ξεκίνησε το 1337x για να "γεμίσουν ένα εμφανές κενό, όπου φάνηκε ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας συνείδησης ad τοποθεσίες δωρεάν torrent με δημόσια trackers." Κάποια στιγμή χαροπάλευε να κρατηθεί στην ζωή και μέσα στο top 10 των torrent sites γιατί οι διαχειριστές και οι συντονιστές το εγκατέλειπαν. Βέβαια αντιμετωπίζει μπλοκαρίσμάτα από μεγάλους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου σε διάφορες χώρες, όπως για παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο.Αν δεν μπορείτε να μπείτε δοκιμάστε την κατάληξη .se.Tα πέντε τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί σημαντικά ανεβάζοντας συχνά αρκετό περιεχόμενο.

4. NYAA.si

Το NYAA αντικαταστάθηκε από το NYAA.si είναι μια δημοφιλής ιστοσελίδα με εναλλακτικές περιοχές πειρατικών streaming σε σχέση με πέρυσι που βρισκόταν στην 5 θέση τώρα βρίσκετε στην 4 θέση. Διαθέτη και Dark mode τέρμα κάτω στην ιστοσελίδα.

5. RARBG

Το RARBG κατέβηκε στην 5 θέση σε σχέση με πέρσι που βρισκόταν στην τέταρτη θέση. Ξεκίνησε το 2008 ως μια βουλγαρική tracker. Επειδή δεν είναι τόσο γνωστή η συγκεκριμένη σελίδα αυτό λειτουργεί σαν πλεονέκτημα για αυτήν γιατί κρατά μακριά τις αρχές. Τα torrents τα οποία και διαθέτη έχουν αρκετά καλή ποιότητα για ταινίες και σειρές και καθημερινό περιεχόμενο.

6. Fitgirl Repacks

Το Fitgirl Repacks από την ένατη θέση που βρισκόταν πέρσι σκαρφάλωσε στην έκτη καθόλου άσχημα και δεν είναι καθόλου παραδοσιακός χώρος για torrent. Είναι μια δημοφιλής ομάδα που ανεβάζει δημοφιλείς εκδόσεις παιχνιδιών. Δημοσιεύουν torrents και σε άλλους ιστότοπους αλλά επίσης προσφέρουν μαγνητικούς συνδέσμους, γι 'αυτό και συμπεριλάβαμε τον ιστότοπο εδώ.

 

Torrentz2 

Το Torrentz υπήρξε η μεγαλύτερη BitTorrent μηχανή μετά-αναζήτησης για πολλά χρόνια. Πριν από δύο χρόνια άλλαξε ονομασία σε torrentz2.eu και κατάργησε συνδέσμους magnet και μόνο μέσω hash μπορούν οι χρήστες να κατεβάζουν.Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα κατεβάσματος μέσω magnet,έχει επίσης μειωθεί ο αριθμός τον torrents και παρουσιάζει κάποια προβλήματα στους συνδέσμους μερικές φορές.Ο ιστότοπος εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς.

7. Limetorrents

Το Limetorrents  βρίσκετε μιαθέση πάνω σε σχέση με πέρσι, εδώ και 7 χρόνια και έχει αρκετά πολλούς χρήστες που το υποστηρίζουν,πολύ εύχρηστο με μεγάλο αριθμό torrents για ταινίες,σειρές,μουσική,παιχνίδια,προγράμματα κτλ.

8. EZTV.io

Η ομάδα διανομής EZTV είναι σταθερά στην όγδοη θέση και φέτος, είναι μια ιστοσελίδα για ταινίες και σειρές κ.α.Διαθέτει μεγάλο αριθμό υποστηρικτών και δημιουργεί και κυκλοφορεί τα δικά της torrents.Βέβαια δεν είναι προσβάσιμο από διάφορες χώρες.

 

9. TorrentGalaxy

 

Το νεοεισερχόμενο TorrentGalaxy είναι μια νέα σελίδα torrent όπου εμφανίστηκε πριν δύο χρόνια. Υπάρχει μια ειδική ομάδα οι οποίοι ανεβάζουν torrent και μια ενεργή κοινότητα.

10. Zooqle

 

Το Zooqle, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από πέντε εκατομμύρια επαληθευμένα torrent, επιστρέφει στους δέκα πρώτους μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου εξακολουθεί να μην έχει επιστρέψει στα παλιά της επίπεδα, αλλά φαίνεται να έχει μια αποκλειστική βάση χρηστών.

Παρακάτω δείτε μερικά αξιόπιστα και λειτουργικές torrent ιστοσελίδες.

TorrentDownloads

Το torrent-site TorrentDownloads μοιάζει λίγο με το kickass στην εμφάνιση το περιεχόμενο του ανανεώνεται συνέχεια με αρκετά μεγάλο αριθμό torrents.Είναι μπλοκαρισμένο από πολλές χώρες που όπως είναι φυσικό η πρόσβαση σε αυτό είναι μόνο μέσου proxy ή VPN.

KickassTorrents

KickassTorrents ιδρύθηκε το 2009 και γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή.Παρά τα προβλήματα χώρου και μπλόκα από τους παρόχους Διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, η περιοχή συνεχίζει να αυξάνεται.Το κλείσανε κάποιοι ισχυρίζονται ότι έβαλε η apple και το facebook το χεράκι τους ξανάνοιξε και τώρα είναι και πάλι ανοιχτό με την κατάληξη .cd.Ξαναγεννήθηκε από πρώην εργαζόμενους και η νέα ιστοσελίδα είναι kickass.cd.It's ALIVE!

TorLock

To torlock είναι ένα αξιόπιστο torrent site sto οποίο θα βρείτε χιλιάδες torrent και με πολλούς seeders.

Το Technewsingreek.blogspot.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για αυτά τα torrent sites. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.
technewsingreek
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ