2021-04-11 13:29:00
Φωτογραφία για Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Εποπτεία των έργων υποδομής της Δυτικής Ελλάδας. -Προβλήματα θα ανακύψουν και στην εξέλιξη του έργου Άκτιο- Άγιος Νικόλαος και Βόνιτσα-Λευκάδα.
 

    Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο με θέμα “Προβλήματα στην εποπτεία των έργων υποδομής της Δυτικής Ελλάδας από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών”. Πιο συγκεκριμένα, η πρόσφατη υπαγωγή της εποπτεύουσας Υπηρεσίας του έργου (Κλιμάκιο Πρέβεζας) στην ΕΥΔΕ Μακεδονίας, Ηπείρου και Θράκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μετά τον ν. 4700/2020, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει στο άμεσο μέλλον σοβαρές διοικητικές δυσλειτουργίες. Τούτο διότι η εξέλιξη του πολύπαθου έργου της Αμβρακίας Οδού, που ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εποπτεύεται και διοικείται πλέον από Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. 

 

Η Υπηρεσία αυτή όμως, δεν έχει την απαραίτητη εγγύτητα στο έργο και δεν μπορεί να έχει την κατάλληλη γνώση όλων των συνθηκών και ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Μοιραία λοιπόν, δεν θα μπορεί να επιτύχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, ώστε να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον.

 

Ολόκληρη η ερώτηση:

 

Κύριε Υπουργέ,

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ