2021-04-16 11:05:32
Φωτογραφία για Voucher 200 ευρώ: Έρχεται ο β’ κύκλος του προγράμματος – Οι λίστες με τα προϊόντα και τα καταστήματαΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία έγκρισης του προγράμματος για τους δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους voucher – κυρίως για όσους λαμβάνουν επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ. Βάσει του σχεδιασμού, μέχρι σήμερα, 16 Απριλίου, εκδίδονται οι επιταγές όλων όσων υπέβαλαν αιτήσεις οι οποίες εγκρίθηκαν από την αρχή του προγράμματος.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και ο β’ κύκλος του προγράμματος για το voucher 200 ευρώ, στον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες που δεν είναι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ.Οι λίστες με τα προϊόντα και τα καταστήματα

Στην ιστοσελίδα της «Ψηφιακής Μέριμνας», την πλατφόρμα όπου «τρέχει» το πρόγραμμα των voucher έχουν αναρτηθεί και οι λίστες με τους προμηθευτές, δηλαδή τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και με τα χιλιάδες προϊόντα που μπορούν να αγοράσουν οι δικαιούχοι με το voucher.

Για να δείτε τους προμηθευτές (καταστήματα) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξής σύνδεσμο:

https://digital-access.gov.gr/plirofories/katalogos-promithefton

Για τα προϊόντα η αγορά των οποίων επιδοτείται με το voucher μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή τη διεύθυνση:

https://digital-access.gov.gr/plirofories/katalogos-eksoplismoy

Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις για το voucher 200 ευρώ θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2021. Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα είναι δυνατό να γίνει χρήση του voucher, με τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, να επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου.

(ΠΑ 16/4/21)

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ