2021-11-03 16:40:09
Φωτογραφία για «Μόλις χθες»: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιαΕπεισόδιο 28

Μετά τις παρεμβάσεις του Σπύρου, το κτήμα του Θάνου θα γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Μιχάλη και τη Λουίζα. Την αφορμή αυτή θα χρησιμοποιήσει και ο Αντώνης για να πλησιάσει ξανά τη Μαρία. Εν τω μεταξύ, η Κέλλυ συνεχίζει να πληγώνεται από τον Στάθη, ενώ η Δάφνη έχει κάνει πολύ ουσιαστικά βήματα για την καλυτέρευση της κατάστασής της. Ο Θάνος έχει μεγάλη ευθύνη με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε και είναι δύσκολο να αρνηθεί αλλά υποφέρει και από ενοχές.

Επεισόδιο 29

Ο Μιχάλης κάνει σχέδια για το κτήμα που κατάφερε να αγοράσει τελευταία στιγμή από τον Θάνο. Η Λουίζα με την Κατερίνα πηγαίνουν για το τεστ DNA και ο Σπύρος είναι έξαλλος με αυτή την τροπή. Η Μαρία καλεί τον Αντώνη να του πει κάτι σοβαρό και εκείνος ελπίζει ότι θα τα ξαναβρούν. Η Κέλλυ συναντάει τον Χρήστο και ζουν μία νύχτα πάθους που όμως δεν έχει καλό τέλος. Η Έλενα λέει στον Μιχάλη ότι πήγε στον γιατρό και έχει να του ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό.

Επεισόδιο 30

Ο Μιχάλης, όπως και ο Σπύρος, -για πολύ διαφορετικούς όμως λόγους- πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τα νέα του ερχομού του δεύτερου παιδιού του. Για πόσο όμως; Η Έλενα πρέπει να πάρει μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη της. Η Μαρία συνεχίζει να είναι κάθετη στις προσεγγίσεις του Αντώνη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να την συγκινήσει. Το ίδιο όμως παθαίνει και η Δάφνη με τον άντρα της, που οι προσπάθειές της να σταθεί στα πόδια της δεν τον συγκινούν. Η Λουίζα προσπαθεί να χωνέψει την απώλεια του κτήματος, ενώ το ειδύλλιο της Νόρας με τον Σταύρο προχωράει ιδανικά. Μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την φέρει εκτός εαυτού.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ