2021-11-22 16:28:54
Φωτογραφία για ΠΦΣ:  Έναρξη 9ης Εξεταστικής Περιόδου για την Πιστοποίηση Διενέργειας Αντιγριπικού Εμβολιασμού και Χορήγησης Αντιτετανικού Ορού»Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 η 9η εξεταστική περίοδος για την πιστοποίηση διενέργειας αντιγριπικού εμβολιασμού και χορήγησης αντιτετανικού ορού. Η εξεταστική περίοδος θα λήξει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

Ο εξεταζόμενος καλείται να απαντήσει σε 15 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε διάστημα τριάντα (30) λεπτών. Επιτυχής θεωρείται η εξέταση εφόσον έχουν απαντηθεί ορθά τουλάχιστον 12 από τις 15 ερωτήσεις. Οδηγίες για την εξεταστική δοκιμασία υπάρχουν αναρτημένες στην ενότητα 3 της πλατφόρμας.

Το πιστοποιητικό αποστέλλεται 15 ημέρες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και εφόσον έχει συμπληρωθεί το ηλεκτρονικό έντυπο Επικαιροποίησης Στοιχείων Χρήστη, το οποίο επίσης είναι αναρτημένο στην 3η ενότητα.

Παρακινούμε όλους τους συναδέλφους φαρμακοποιούς που δεν έχουν ακόμα πιστοποιηθεί να συμμετάσχουν στην εξεταστική διαδικασία, μια διαδικασία που αποδεικνύει και ενισχύει την προσφοράς μας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ