2022-05-03 16:18:24
Φωτογραφία για Τα μαθήματα οδήγησης χωρίς εκπαιδευτή με νέα τεχνολογία από την General MotorsΗ Αμερικάνος κολοσσός αυτοκινήτων General Motors κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Απρίλιο του 2022 νέας τεχνολογίας αυτόνομων αυτοκινήτων με την οποία ο υποψήφιος οδηγός θα μάθει να οδηγεί χωρίς την βοήθεια κάποιου εκπαιδευτή δίπλα του και θα εκπαιδεύεται σε δημόσιους δρόμους. Η νέα αυτή τεχνολογία που θα βρίσκετε στο αυτόνομο όχημα έχει πλήρη επίγνωση του περιβάλλοντος γύρω του, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή αν πάει κάτι στραβά κατά την διάρκεια του μαθήματος να επέμβει. Βελτιώνονται οι ικανότητες του οδηγού σταδιακά συγκρίνοντας με τις σωστές πληροφορίες για την οδήγηση και στη συνέχεια με τον οδηγό. Στο τέλος υπάρχει ένας αλγόριθμος που μπορεί στη συνέχεια να εκχωρήσει μια βαθμολογία. Στον υποψήφιο οδηγό δίνονται κάποιες ορισμένες εισροές του αυτοκινήτου και όσο ο οδηγός βελτιώνετε τόσο δίνει περισσότερα διαθέσιμες δυνατότητες η τεχνολογία αυτή.

 Τα οφέλη από όλο αυτό φυσικά είναι το κόστος και η βελτιωμένη διαθεσιμότητα και ασφάλεια είναι προφανή στα χαρτιά αλλά μένει να δούμε εάν οι ρυθμιστικές αρχές θα υιοθετήσουν την ιδέα να διδάσκουν τους ανθρώπους να οδηγούν με αυτόνομα αυτοκίνητα, ενώ οι ίδιοι οι μαθητές μπορεί να μην αισθάνονται άνετα μόνοι στο αυτοκίνητο

. Ανεξάρτητα από αυτό τα αυτόνομα αυτοκίνητα δεν είναι επί του παρόντος νόμιμα για οδήγηση οπουδήποτε στον κόσμο εκτός πολύ συγκεκριμένων συνθηκών και δοκιμών επομένως τα αυτόνομα οχήματα που μαθαίνουν χωρίς τον εκπαιδευτή θέλουν ακόμα πολλά χρόνια για να υλοποιηθούν πλήρως. Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί πότε σκοπεύει να προχωρήσει με την τεχνολογία αυτή.Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω.

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.
technewsingreek
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ