2022-05-06 14:28:30
Φωτογραφία για Google Chrome download! (Στα ελληνικά!)
Κατεβάστε τώρα τον δημοφιλή browser Google Crhome στα ελληνικά.H τελική έκδοση του Google Chrome 101 είναι διαθέσιμη για Windows, macOS και Linux, η οποία έρχεται μαζί με πολλές και σημαντικές βελτιώσεις, όπως την αποθήκευση ομάδων καρτελών σε σταθερούς υπολογιστές ακόμη υπάρχει μια νέα σημαία που βρίσκετε σε στάδιο δοκιμής η οποία όταν ενεργοποιηθεί θα μπορείτε να αποθηκεύσετε ομάδες καρτελών που είναι ανοιχτές στη γραμμή σελιδοδεικτών σας προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να αφήνετε ανοιχτούς ιστότοπους και να καταλαμβάνετε μνήμη RAM. Υπάρχει επίσης μια νέα επιλογή για τους ιστότοπους να έχουν το ύψος ενός παραθύρου ώστε να βελτιστοποιούν τους αλγόριθμους φόρτωσης. 

Αν έχετε ήδη τον Chrome και θέλετε να τον ενημερώσετε στην τελευταία του έκδοση πηγαίνετε στο [⋮] Μενού ➨ Βοήθεια ➨ Σχετικά με το Coogle Chrome και περιμένετε να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την νέα έκδοση αυτόματα. Στην συνέχεια επανεκκινείται τον Chrome.


Για λειτουργικά: Windows 7,8,10,11 κάντε κλικ εδώ.Για Linux: Debian,Ubuntu,Manjaro,Fedora,openSUSE κ.α. κάντε κλικ εδώ.Για Android συσκευές κάντε κλικ εδώ.Για Apple συσκευές κάντε κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα: 

Τα καλύτερα Google Chrome Flags για να γίνει πιο γρήγορος!

Προτείνω τις καλύτερες επεκτάσεις για τον Chrome!

Προτείνουμε τις 15 καλύτερες εφαρμογές για τον Google Chrome!

Διάφορα εύκολα πρακτικά κόλπα που μπορείτε να κάνετε στον Google Chrome

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 06/05/2022

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.
technewsingreek
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ