2022-05-23 16:17:13
Φωτογραφία για Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και 11Τέλος υποστήριξης του WhatsApp για όσους χρησιμοποιούν συσκευές τις Apple με λειτουργικό σύστημα iOS 10 και 11 από τις 24 Οκτωβρίου 2022 όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης. Οι λόγοι είναι ότι τα παλαιότερα λειτουργικά μπορεί να μην υποστηρίζουν τις νέες λειτουργίες που θα περιλαμβάνουν οι καινούργιες εκδόσεις του WhatsApp και επιπλέον το κόστος υποστήριξης παλαιότερων λειτουργικών συστημάτων είναι αρκετά μεγάλο και ειδικά όταν απευθύνετε σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών. Το WhatsApp άρχισε να προειδοποιεί τους χρήστες iPhone σε iOS 10 και iOS 11 ότι πρέπει να αναβαθμίσουν σε iOS 12 ή νεότερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Διαφορετικά, η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί στα τηλέφωνά τους μετά τις 24 Οκτωβρίου. Η εταιρία καλεί τους χρήστες να πάρουν αντίγραφα ασφαλείας (backup).

Επίσης αν έχετε στην κατοχή σας  iPhone 5S, iPhone 6 ή iPhone 6S μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή προς το παρόν. Εάν είστε χρήστης Android, η συσκευή σας πρέπει να διαθέτει λειτουργικό σύστημα 4.1 ή νεότερο. 

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like, tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.
technewsingreek
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ