2022-06-06 18:13:15
Φωτογραφία για Κατεβάστε την εφαρμογή myErgani σε κινητό και τάμπλετΜε την εφαρμογή myErgani την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή στο τάμπλετ σας θα ενημερώνεστε για τα στοιχεία που δηλώνουν οι εργοδότες στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ αλλά και για κάθε πληρωμή που γίνεται από τον εργοδότη σας, σε ποιους εργοδότες έχετε απασχοληθεί. Είναι πολύ εύχρηστη εφαρμογή δεν θα δυσκολευτεί η σύνδεση γίνετε με τους κωδικούς taxisnet.

Και μέσω περιηγητή (browser).

Ακόμη...

• αναζητήσει όλες τις δηλώσεις (έντυπα) που έχουν υποβληθεί στο Π.Σ. Εργάνη από τους εργοδότες (π.χ. έναρξη/λήξη απασχόλησης, μεταβολές/υπερωρίες/υπερεργασία, άδειες κ.ά.)

• λαμβάνει άμεσες ειδοποιήσεις στη συσκευή για κάθε νέα υποβολή εντύπου, πληρωμή ή σημαντική ανακοίνωση από το Π.Σ. Εργάνη

• έχει πρόσβαση σε όλες τις πληρωμές που έχουν γίνει από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την διάρκεια των μέτρων COVID-19 (π.χ. Αναστολές, μηχανισμός ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ κ.ά.) και στα πλαίσια δράσεων ενίσχυσης πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like, tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.
technewsingreek
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ