2012-07-17 17:55:53
Φωτογραφία για Πέντε χρόνια e-σχέση!
Βίντεο με την πρώτη πραγματική συνάντηση του ζευγαριούΕίναι μία συγκινητική και κάπως αλλόκοτη στιγμή. Το ζευγάρι στο βίντεο που ακολουθεί και μόνο με τη συνάντηση ανέβασε τη σχέση σε άλλο επίπεδο καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν περιοριστεί σε σχέση εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικό φλερτ διάρκειας… πέντε ετών!

Το βίντεο δείχνει τον νεαρό να τρέχει στο αεροδρόμιο όπου τον περιμένει η αγαπημένη του για να ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια σε ένας φόρουμ ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Αρχικά επικοινωνούσαν ηλεκτρονικά, έγιναν φίλοι on line και πριν από δύο χρόνια η σχέση τους έγινε δεσμός.

Σήμερα είναι αρραβωνιασμένοι.

Η κοπέλα του βίντεο εξηγεί πως ζει στο Τέξας ενώ ο σύντροφός της στο Τενεσί κι έτσι στη σχέση τους διαμεσολαβούσαν πάντα διαδικτυακές υπηρεσίες όπως το Skype, το MySpace και το Facebook.

Η φλόγα έκαιγε αρχικά μόνο ηλεκτρονικά και η φιλία τους διήρκεσε τρία χρόνια μέχρι που μίλησαν «τετ α τετ»- διαδικτυακά πάντα- και η φιλία τους έγινε σχέση.

Από τη συνάντηση που αποτυπώνεται στο βίντεο και μετά έχουν βρεθεί μόνο μία φορά ακόμα και πλέον κάνουν σχέδια για νέο τετ α τετ τον Αύγουστο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

newsbeast.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ