2013-04-04 21:44:06
Φωτογραφία για Πασίγνωστος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη σε όργιο με Oυκρανές!
Μεγάλη έκπληξη δοκίμασε μπαρουτοκαπνισμένος φωτορεπόρτερ που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως παπαράτσι... και βγάζει το ψωμί του περιδιαβαίνοντας τα μικρά ξενοδοχεία της επαρχίας όταν μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί κάποιος διάσημος παράγων της δημόσιας πολιτικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» πολύ πρόσφατα συνέλαβε κορυφαίο στέλεχος του σύριζα σε περιπτύξεις με δύο αιθέριες καλλονές οι οποίες εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι προέρχονται από το ανατολικό μπλοκ, είναι πολιτικά στελέχη κομμάτων προερχόμενων από την Ουκρανία που συνομιλούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και υποτίθεται πως βρίσκονται στην Ελλάδα για υπηρεσιακούς – πολιτικούς λόγους.

Το κορυφαίο κοινοβουλευτικό στέλεχος του σύριζα συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες όπως τον γέννησε η μάνα του και οι ουκρανές σε δράση, τόσο εμφατικά που ακόμα και ο παπαράτσι του οποίου τα μάτια έχουν δει πολλά έπαθε ΣΟΚ. Το εν λόγω επεισόδιο συνέβη σε ξενοδοχείο στην παραλία της Χαλκίδας.

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου-paraskinio
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ