2012-05-12 12:13:04
Φωτογραφία για Ναύπλιο: Επαφές Κωστούρου με Συλλόγους Γονέων
Εποικοδομητική η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Κωστούρου και των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων... και κηδεμόνων των 1ου και 2ου Γυμνασίων Ναυπλίου.

Με πνεύμα συνεργασίας και σε κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Κωστούρου και των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων των 1ου και 2ου Γυμνασίων Ναυπλίου.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των συλλόγων, προκειμένου να παρουσιάσουν στον νέο Δήμαρχο, την πρόταση που έχουν ετοιμάσει για την διαμόρφωση του προαύλιου χώρου των συστεγαζόμενων αυτών σχολείων.

Τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, έθεσαν στο Δήμαρχο σειρά ζητημάτων, που περιλαμβάνουν το σύνολο σχεδόν εκείνων που απασχολούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κωστούρος δήλωσε «βρίσκω εξαιρετική την πρωτοβουλία των συλλόγων. Κανείς δεν συμφωνεί με την υπάρχουσα κατάσταση του προαυλίου σήμερα, είναι σημαντικό, να υπάρξει ισορροπία στην διαμόρφωση των χώρων αθλοπαιδιών και των ελεύθερων χώρων.


Εμείς από πλευράς Δήμου, τόνισε ο Δήμαρχος , αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εξετάσουμε την προοπτική ένταξης του συγκεκριμένου έργου σε κάποιο πρόγραμμα, δεδομένου ότι τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν την υλοποίηση του από ιδίους πόρους»

Ο Δήμαρχος, τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία του με τους Συλλόγους Γονέων θα έχει εποικοδομητικά αποτελέσματα, προς όφελος του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας του ενιαίου Δήμου.

parapolitikaargolida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε τί έπαθε αυτό το Hummer...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε τί έπαθε αυτό το Hummer...
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ