2017-02-10 18:20:51
Φωτογραφία για Η ιεραρχική εξέλιξη των συνόλου των Αξιωματικών αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της επαγγελματικής τους πορείας ....• Οι φετινές κρίσεις πρέπει να διεξαχθούν χωρίς αιφνιδιασμούς και άκαιρες παρεμβάσεις
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/25/17

Προς τον

Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Κοιν.:

Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αντιναύαρχο ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο

Κύριε Υπουργέ,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι προωθείται τροπολογία νόμου με την μορφή του κατεπείγοντος, για την κατάργηση σχετικών διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας που αφορούν στην αλλαγή των ειδικών τυπικών προσόντων προς προαγωγή των Αξιωματικών Λ.Σ. κυρίως προερχομένων εκ της ΣΝΔ αλλά και στην σύντμηση του χρόνου κρίσης των Αρχιπλοιάρχων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι:

• Η ιεραρχική εξέλιξη των συνόλου των Αξιωματικών αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της επαγγελματικής τους πορείας και δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται πρόχειρα και αποσπασματικά, χωρίς καμιά ενημέρωση και πολύ περισσότερο διαβούλευση με τον συνδικαλιστικό φορέα των Αξιωματικών.

• Την περίοδο των κρίσεων των ανωτάτων Αξιωματικών, δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται μια ευθεία παρέμβαση με προφανή σκοπιμότητα που θα επηρεάσει αρνητικά την επαγγελματική εξέλιξή τους.

• Οι φετινές κρίσεις πρέπει να διεξαχθούν χωρίς αιφνιδιασμούς και άκαιρες παρεμβάσεις

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Α. Σαϊτάκης          Σπυρίδων Πασσάκος
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ