2017-02-14 13:23:26
Φωτογραφία για Κύκλωμα διαφθοράς στον στρατό -Πώς έβγαζαν εκατομμύρια ευρώ από τις προμήθειες ένδυσης  Πηγή: Κύκλωμα διαφθοράς στον στρατό -Πώς έβγαζαν εκατομμύρια ευρώ από τις προμήθειες ένδυσης
Πάνω από 200 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει βγάλει κύκλωμα νυν και πρώην στρατιωτικών και εταιρειών που ελέγχει τις προμήθειες ένδυσης και υπόδησης του Ελληνικού Στρατού.

Οπως αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» δείχνουν πως εμπλέκονται τουλάχιστον 15 πρόσωπα και 10 εταιρείες, κάποιες από τις οποίες στήθηκαν για να εξυπηρετούν το κύκλωμα διαφθοράς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το κόστος για την ένδυση και την υπόδηση δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 20 με 25 εκατ., με τις δαπάνες, ωστόσο, να ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ, με το παραπάνω κόστος να πηγαίνει στις τσέπες του κυκλώματος.

Πηγή: Κύκλωμα διαφθοράς στον στρατό -Πώς έβγαζαν εκατομμύρια ευρώ από τις προμήθειες ένδυσης | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/319056/kykloma-diafthoras-ston-strato-pos-evgazan-ekatommyria-eyro-apo-tis-promitheies-endysis#ixzz4Yepu4S19
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ