2017-02-14 14:12:36
Φωτογραφία για ΣΕΠΕ Κω: Αθέμιτος ανταγωνισμός με τις εκδηλώσεις στη Λέσχη Αξιωματικών
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΠΕΚΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Την περασμένη Τρίτη (7 Φεβρουαρίου 2017) και μετά από αίτημα του, ο ΣΕΠΕΚΩ συναντήθηκε με τον ταξίαρχο Κω κ. Στέλιο Σεριεντάνη. Στην πρώτη επαφή του σωματείου με τον διοικητή της ταξιαρχίας ετέθη το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που δημιουργεί η λέσχη των αξιωματικών στις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση δεξιώσεων και χοροεσπερίδων κάθε μορφής και σε όποιο άτομο ή σύλλογο το ζητήσει. Είναι προφανές ότι ο κάθε επιχειρηματίας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στις τιμές τη λέσχη η οποία δεν χρειάζεται να πληρώνει σερβιτόρους, μαγείρους και λοιπό προσωπικό, ούτε ενοίκια και γενικότερα είναι άλλη η λειτουργία της και άλλος ο ρόλος της. Ούτε είναι δουλειά των στρατεύσιμων νέων να στερούν το μεροκάματο από τις αντίστοιχες ειδικότητες εργαζομένων που μόλις προαναφέραμε.

Ο ταξίαρχος κατανόησε πλήρως το σκεπτικό του σωματείου και μας διαβεβαίωσε ότι πέρα από τρεις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις τέτοιου είδους μέσα στο μήνα που διανύουμε, η λέσχη θα πάψει να λειτουργεί ανταγωνιστικά προς την τοπική αγορά εστίασης.


Το σωματείο εκπροσώπησε στη συνάντηση ο πρόεδρος Μανιάς Βασίλης.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ταξίαρχο για την εποικοδομητική συζήτηση και την κατανόηση που επέδειξε και τον διαβεβαιώνουμε ότι ο ΣΕΠΕΚΩ οποτεδήποτε χρειαστεί θα είναι δίπλα στην ταξιαρχία της Κω.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩΠΗΓΗ: http://vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=43632#
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ορκομωσία νέων Αξκων ΣΣΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ορκομωσία νέων Αξκων ΣΣΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ