2017-02-15 19:01:31
Φωτογραφία για Μήνυση Μάγδας Φύσσα: Να εντοπιστεί αυτός που είπε πού είναι τώρα ο Παύλος;
Κατατέθηκε η μήνυση της Μάγδα Φύσσα κατά αγνώστων δραστών σχετικά με τη φραστική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν χθες το πρωί στο Εφετείο της Αθήνας στο πλαίσιο της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η μητερα του Παύλου Φύσσα με την μήνυση της ζητάει να εντοπιστεί ο άνθρωπος που της είπε «πού είναι τώρα ο Πάυλος;», αλλά κι όσοι ακομα εκτόξευσαν σε βάρος της απειλες και ύβρεις προκαλώντας την αγανάκτητή της. Η Μάγδα Φύσσα προσκόμισε στις αρμόδιες αρχες και φωτογραφικό υλικό αλλά και περιέγραψε επακριβώς τα πρόσωπα που προέβησαν στις παραπάνω ενέργειες. Συγκεκριμένα, η Μάγδα Φύσσα σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ από τα χθεσινά επεισόδια αναγνώρισε τον έναν από τους άνδρες που την εξεβρισαν και προσέβαλαν την μνήμη του δολοφονημένου γιου της.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των συνηγόρων της οικογένειας Φύσσα έχει ως εξής:

Κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων
. Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε.

Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ