2017-02-18 13:00:37
Φωτογραφία για Ο Μολέδο δεν είναι αχάριστος
Το ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τις αποδεσμεύσεις του Ιανουαρίου, δεν διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα, ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι ένας από αυτούς. Η προοπτική της αποχώρησης του το προσεχές καλοκαίρι δεν είναι ότι καλύτερο, αφού με τα δεδομένα που διαμορφώνονται, δεν θα αντικατασταθεί εύκολα. Όμως, το ερώτημα είναι πως διαχειρίζεται ο ποδοσφαιριστής το ζήτημα που έχει προκύψει με την διακοπή των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μέχρι στιγμής, ο 29χρονος αμυντικός δεν έχει επηρεαστεί και αποδίδει στα γνωστά του στάνταρ. Μάλιστα, αυτό που τονίζει σε συμπαίκτες του είναι πως δεν συνδέει τη διαπραγμάτευση με την παρουσία του στα παιχνίδια. Ο Μολέντο επαναλαμβάνει πως για όσο θα βρίσκεται στην Αθήνα, θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του για τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος δεν ξεχνά ότι ο Γιάννης Αλαφούζος τον εμπιστεύτηκε ενώ ήταν ανενεργός για 1,5 χρόνο και η ΠΑΕ επένδυσε σε αυτόν
. Αυτή την εμπιστοσύνη θα την ξεπληρώσει όπως μπορεί, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο μέλλον. Βέβαια, ο Μολέντο είναι επαγγελματίας και θα επιδιώξει το συμφέρον για την καριέρα του. Πλησιάζει τα 30 και θα έχει μία ή δύο ευκαιρίες για συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές και θέλει να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που κανένας δεν πρέπει να αμφιβάλλει, είναι ότι ο Μολέντο θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το Κύπελλο και να τερματίσει δεύτερος, για να παίξει στα προκριματικά του Champions League. Έπειτα, θα αποφασίσει πως θα ενεργήσει, ανάλογα με την έκβαση των επαφών του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ