2017-02-22 19:06:20
Φωτογραφία για Μίλο Γιαννόπουλος: Είμαι ένας γκέι άντρας και θύμα παιδικής κακοποίησης
Παραιτήθηκε ο Μίλο Γιαννόπουλος, από το διαδικτυακό ιστότοπο «Breitbart», στον οποίο αρθρογραφούσε Αυτή η εξέλιξη ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά από αρνητικές συνέπειες για την καριέρα του εκκεντρικού αρθρογράφου μετά τις δηλώσεις του περί παιδοφιλίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο ελληνικής καταγωγής υπέρμαχος του Τραμπ ανέφερε ότι παραιτείται από το Breitbart άμεσα και ότι η απόφαση είναι δική του.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η δική του «κακή επιλογή λέξεων» δεν θα πρέπει να μειώνει τη δουλειά των συναδέλφων του στο Breitbart.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox Business, όμως, το «τρολ» του Αμερικανού Προέδρου είχε εκνευρίσει τα στελέχη του Breitbart και από χτες είχε ξεκινήσει ένα έντονο ντιμπέιτ για την παραμονή του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγη ώρα αργότερα στη Νέα Υόρκη, ο Γιαννόπουλος επανέλαβε ότι αναφερόταν σε προσωπικές του εμπειρίες όταν και ο ίδιος είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί.

«Είμαι ένας γκέι άντρας και θύμα παιδικής κακοποίησης» είπε ο Μίλο ξεκινώντας τη δήλωσή του.

Όπως ανέφερε, δύο άντρες, μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας, τον είχαν «αγγίζει» με ακατάλληλο τρόπο όταν ήταν στην εφηβεία.

«Το να είμαι θύμα παιδικής κακοποίησης και ταυτόχρονα να κατηγορούμαι ως υπέρμαχος της παιδοφιλίας είναι παράλογο» είπε ο Γιαννόπουλος στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους, παραδεχόμενος το λάθος του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ