2017-02-23 17:53:13
Φωτογραφία για ΚΟΜΙΣΙΟΝ: «ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»
Την ανάγκη μίας «ισορροπημένης συμφωνίας», σε συνέχεια της απόφασης του Eurogroup για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς. «Έχουμε τονίσει επανειλημμένως την ανάγκη μίας φιλόδοξης, αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένης και δίκαιης συμφωνίας, η οποία θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό στον δρόμο της κοινωνικά συνεκτικής ανάκαμψης» τόνισε, ενδεικτικά. «Αυτό είναι το πνεύμα, στο οποίο εργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε», σημείωσε ο κ. Σχοινάς, στη συνέχεια.

Στο ίδιο πλαίσιο, διαβεβαίωσε ότι «παραμένουμε προσηλωμένοι σε μία διαδικασία μεταρρυθμίσεων, η οποία θα συνοδεύεται από ένα πακέτο κοινωνικών μέτρων που θα επιτρέψει στον ελληνικό λαό να δει την άκρη του τούνελ».

Την ίδια ώρα, κοινοτικές πηγές, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξέφρασαν την επιθυμία της Κομισιόν να βοηθήσει την Ελλάδα προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τέθηκε και στη χθεσινή συνάντηση Γιούνκερ-Μέρκελ, στο Βερολίνο. Παράλληλα, κατέστησαν σαφές ότι η συμφωνία για τη β’ αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Μαρτίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για μας παραμένει μία σημαντική ημερομηνία».

Στο ίδιο μήκος σχήματος κινήθηκε νωρίτερα, και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως Αθήνα και θεσμοί θα έχουν ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις έως τις 20 Μαρτίου.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ