2017-02-25 14:44:11
Φωτογραφία για Τρεις super stars της Βουλγαρίας τραγουδούν Σταμάτη Σαλέα - Σαρώνει το βιντεοκλίπ
Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που συμμετέχει ο Έλληνας σολίστ βιολιού σαρώνει στη γείτονα χώρα Διεθνής αναγνώριση για τον σολίστ βιολιού Σταμάτη Σαλέα.

Στη Βουλγαρία ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες ο Σταμάτης Σαλέας, και το αποτέλεσμα του ταξιδιού του, ανεβάζει πολύ τις μουσικές μετοχές του σε διεθνές επίπεδο. Πριν από δύο μήνες, ο σολίστ του βιολιού, δέχτηκε μία πρόταση συνεργασίας -έκπληξη, από τους τρεις πιο διάσημους τραγουδιστές της Βουλγαρίας. Τόσο η Sofi Marinova, που είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της με επιτυχία στη Eurovision, όσο και η Anelia, που κάθε της τραγούδι φέρει 15.000.000 views το λιγότερο στο youtube, αλλά και ο Gringo, ακούγοντας το σολιστικό κομμάτι του με τίτλο «S.S», ξετρελάθηκαν και θέλησαν να το «ντύσουν» με τη φωνή τους. 

Ο Σταμάτης Σαλέας αποδέχτηκε την μουσική τους πρόσκληση, και πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στη γείτονα χώρα όπου ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ με εκείνον να κλέβει την παράσταση με το βιολί του και να χρίζει άψογης φιλοξενίας από τους Βούλγαρους super stars. Το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε και έχει τον τίτλο «Μην λες ψέματα σε μία γυναίκα» ,σαρώνει ήδη στα ραδιόφωνα αλλά και στα ΜΜΕ, ενώ μέσα σε μερικές μέρες έχει φτάσει τις 539.000 views στο youtube.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ